Podrobný popis
Výčapné zariadenia rady KONTAKT 155 GREEN LINE sú určené na profesionálne chladenie, stáčanie a podávanie kvalitne vychladeného piva a ďalších nápojov na komerčných akciách, festivaloch a eventových akciách s dvoma kohútikmi. Rozmery a vzduchovým systémom otvára nové možnosti aj v profesionálnom využití.
Výhody a užitočné vlastnosti
VÝKON - výčapné zariadenie KONTAKT 155/K GREEN LINE svojim priebežným výkonom 120-160 l/hod. umožňujú podávanie cca 240-320 kvalitne vychladených nápojov počas jednej hodiny.
TLAKOVANIE SUDU - MODELY KONTAKT 155/K sú vybavené úplne ojedinelým systémom tichého vstavaného, výkonnejšieho a veľmi kvalitného vzduchového kompresora, ktorý obsahuje tlmič sania s molekulovým filtrom nasávaného vzduchu a automaticky nastaveným pracovným tlakom.
ĽAHKO PRENOSNÝ - bezpečná manipulácia je stále zachovaná vďaka rozmerom výčapného zariadenia a dvom madlám, ktoré sú umiestnené na jeho vrchnej časti.
VÝBAVA - štandardnou súčasťou je termostat umožňujúci plynulú a presnú reguláciu teploty nápoja, výčapný kohút(y), odkvapová miska a rýchlospojky pre jednoduché pripojenie.
UNIVERZÁLNOSŤ POUŽITIA - Možnosť použitia aj s výčapným stojanom.
GREEN LINE – technológia LINDR GREEN LINE je vďaka využitiu ekologického chladiva R-290 šetrná k životnému prostrediu. Vďaka tejto konštrukcii dosahuje každý z výrobkov o 20 % vyššiu energetickú účinnosť ao 20 % nižšiu spotrebu elektrickej energie. Pri jeho výrobe vykonávame systémovú úsporu energií.
TERMOBLOK LINDR - moderná kompresorová chladiaca jednotka využíva vstupnú energiu na priamy prevod na chlad a tým zaručuje minimálnu energetickú náročnosť. Kvalitne vychladené pivo je pripravené už po niekoľkých minútach od zapojenia prístroja.
NEREZOVÁ KONŠTRUKCIA - Kompletná konštrukcia aj slimák sú zhotovené z nerezovej ocele. Použité materiály spĺňajú najvyššie požiadavky hygienických noriem a sú zárukou dlhej životnosti tohto pivného chladiča.
VÝKON, KVALITA, ROZMERY – najlepší pomer výkonu-kvality-rozmerov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.